language: CAT
Del 24 de novembre al 8 de desembre, el Balandra us ofereix, al marge dels plats de la nostra carta, un menú basat en la dieta mediterrània. La iniciativa, en la què hi participen altres restaurants de la ciutat, vol commemorar els XV anys de Tàrraco com a Patrimoni Mundial per la UNESCO.
Pa, vi, oli, llegums, verdures, peix, carn i fruita són els principals productes que combinats formen la base de la nostra dieta tradicional. Tot en un moment històric en el qual hom comença a veure la necessitat de produir aliments de proximitat i de temporada per tal de garantir la màxima qualitat i varietat en la nostra dieta diària.
Reserves: 977 22 12 38
La Gamba de Tarragona, reina per fi. Vint-i-quatre restaurants, entre ells el Restaurant Balandra, participem del 13 al 29 de març en les I Jornades Gastronòmiques de la Gamba de Tarragona, organitzades per Tarragona Gastronòmica i Vins i Cava Adernats, amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors i del Port de Tarragona.
Després de les jornades de Tarraco a Taula, on per primera vegada hem xalat investigant i recuperant plats de l'antiga cuina dels romans, les properes tres setmanes el Balandra participarà a les I Jornades Gastronòmiques de l'Arròs. Ei, ens apuntem a un bombardeig! Amb il·lusió!
Així, cada setmana presentarem un arròs diferent que podràs degustar a un preu de 12€ el plat o, si t'ho estimes més, amb un menú tancat a 22€ que també inclourà uns entrants a base de musclos (ara que és el temps i que estan boníssims!) i una amanida, i una crema de llimona, de postres.
Ara et passo a detallar els tres arrossos que podràs tastar al Balandra:
Del 29 de maig al 2 de juny
Arròs cremós d'ànec i ceps de carbassa cruixents
Del 3 al 8 de juny
Arròs a la cassola de confit de porc amb cargols i verdures de primavera
Del 9 al 16 de juny
Arròs de gamba i popet amb botifarra negra i tirabecs
La promoció de les jornades recomana el vi "Som 19" (DO Terra Alta), a un preu de 9,50€ l'ampolla.
Ja ho veus... Arròs per un tub!
Bon profit!
AVE! El restaurant Balandra, amb motiu de les Jornades Gastronòmiques de Tarraco a Taula, en el marc del festival internacional del món romà Tarraco Viva, hem preparat un menú degustació amb el qual pretenem transportar-vos i fer-vos retrocedir en el temps, recuperant antigues sensacions, aromes i gustos. Elaborat a base de productes de l'època –i alhora autòctons– ens hem esmerçat per deixar un bon sabor en boca en la nostra primera participació.
Aquest és el menú, que podreu degustar a partir de demà i fins el diumenge 26 de maig, a un preu de 32€. Bon profit!
- Moretum
- Ostres amb un toc de fonoll
- Bonítol amb carbassa especiada i tàperes
- Llenties amb cloïsses i fetge de rap
- Llobarro i farcellet de col amb porc confitat
- Formatge de cabra amb herbes
- Pa de figues, nous i dàtils
També tindrem pa romà del forn del Jordi Andreu, així com la carta de cerveses i vins Tarraco a Taula, amb Les Clandestines i els vins dels cellers Sicus, Còsmic, Laureano i Joan Ramon.
Bon profit!
Carregar més