language: CAT
Després de les jornades de Tarraco a Taula, on per primera vegada hem xalat investigant i recuperant plats de l'antiga cuina dels romans, les properes tres setmanes el Balandra participarà a les I Jornades Gastronòmiques de l'Arròs. Ei, ens apuntem a un bombardeig! Amb il·lusió!
Així, cada setmana presentarem un arròs diferent que podràs degustar a un preu de 12€ el plat o, si t'ho estimes més, amb un menú tancat a 22€ que també inclourà uns entrants a base de musclos (ara que és el temps i que estan boníssims!) i una amanida, i una crema de llimona, de postres.
Ara et passo a detallar els tres arrossos que podràs tastar al Balandra:
Del 29 de maig al 2 de juny
Arròs cremós d'ànec i ceps de carbassa cruixents
Del 3 al 8 de juny
Arròs a la cassola de confit de porc amb cargols i verdures de primavera
Del 9 al 16 de juny
Arròs de gamba i popet amb botifarra negra i tirabecs
La promoció de les jornades recomana el vi "Som 19" (DO Terra Alta), a un preu de 9,50€ l'ampolla.
Ja ho veus... Arròs per un tub!
Bon profit!