language: CAT
AVE! El restaurant Balandra, amb motiu de les Jornades Gastronòmiques de Tarraco a Taula, en el marc del festival internacional del món romà Tarraco Viva, hem preparat un menú degustació amb el qual pretenem transportar-vos i fer-vos retrocedir en el temps, recuperant antigues sensacions, aromes i gustos. Elaborat a base de productes de l'època –i alhora autòctons– ens hem esmerçat per deixar un bon sabor en boca en la nostra primera participació.
Aquest és el menú, que podreu degustar a partir de demà i fins el diumenge 26 de maig, a un preu de 32€. Bon profit!
- Moretum
- Ostres amb un toc de fonoll
- Bonítol amb carbassa especiada i tàperes
- Llenties amb cloïsses i fetge de rap
- Llobarro i farcellet de col amb porc confitat
- Formatge de cabra amb herbes
- Pa de figues, nous i dàtils
També tindrem pa romà del forn del Jordi Andreu, així com la carta de cerveses i vins Tarraco a Taula, amb Les Clandestines i els vins dels cellers Sicus, Còsmic, Laureano i Joan Ramon.
Bon profit!