Esmorzar del Simposi Casteller

Dissabte 21 vam varar la Balandra al Serrallo i vam pujar fins a Valls per participar al show cooking i esmorzar del Simposi Casteller, amb motiu de la Fira de…

La cuina del Balandra, a Santa Úrsula

El restaurant Balandra ha estat el seleccionat per protagonitzar el showcooking inaugural del Simposi Casteller de Catalunya que, emmarcat en els actes de la Fira de Santa Úrsula, se celebrarà…

La història de la Balandra

Molta gent que ha passat pel restaurant ens ha preguntat per la història de la Balandra: el perquè d'aquest nom. Si us hi heu fixat, a l'entrada del restaurant hi…

El Balandra és un ‘solet’

Som un ‘solet’. I no ho diem només nosaltres. La Guia Repsol va decidir atorgar-nos, l’octubre de 2022, el Solete Guía Repsol en reconeixement a la nostra feina en la…

Accepta cookies

Les cookies són importants perquè influeixen en l’experiència de navegació, ajuden a protegir la privacitat i permeten fer peticions a través del web. Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència d'usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Si en consentiu la instal·lació feu clic a "Accepta", si voleu rebutjar totes les cookies opcionals feu clic a "Rebutja" o configureu les preferències clicant a "Configura". Més informació a la nostra política de cookies.

Selecciona les cookies que vols acceptar